Rugbrødscrunch og druer

Den lille sult kan stilles med denne snack der har en god bund af rugbrød, lidt friske frugter og god mørk chokolade.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rugbrødscrunch og druer

Den lille sult kan stilles med denne snack der har en god bund af rugbrød, lidt friske frugter og god mørk chokolade.

Antal portioner
  • 200 g rugbrød i mindre stykker
  • 2 spsk muscovadosukker

Pynt

  • mørk chokolade (ca. 70% kakao) i flager

Fremgangsmåde:

Læg rugbrødet på en plade med bagepapir og tør det midt i ovnen - til det er sprødt. Lad det køle af og hak det groft sammen med sukkeret.

Server det syrnede produkt med rugbrødscrunch og druer på toppen. Pynt med chokolade og server.

Tørretid

Ca. 1½ time ved 100°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,1 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 75 %
  • Fedt: 8 %
Print