Rygeostsalat med røget hellefisk og ristet rugbrød
30 min

Rygeostsalat med røget hellefisk og ristet rugbrød

En hurtig forret med blød, sprød, røget og cremet konsistens og smag. Det er en god kombination!
Bedømmelse (17 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rygeostsalat med røget hellefisk og ristet rugbrød

En hurtig forret med blød, sprød, røget og cremet konsistens og smag. Det er en god kombination!

Antal portioner
  • 8 skiver røget hellefisk
  • 8 skiver groft rugbrød

Pynt

  • radiser
  • agurker

Fremgangsmåde:

Rør rygeost, yoghurt og ravigottesauce sammen, og tilsæt lidt mælk til konsistensen er lind men fast. Smag til med salt og peber og evt. mere ravigottesauce. Halver radiserne og skær dem i skiver. Halver agurken, skrab kernerne ud med en teske og skær agurkerne i 2-3 mm tykke skiver. Bland radiser og agurk i rygeostblandingen. Tag evt. lidt fra til pynt.

Ved serveringen: Anret rygeostsalaten på 8 tallerkener sammen med hellefisk og ristet rugbrød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,4 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 35 %
Print