Salat med æbler, ost og dadler
30 min

Salat med æbler, ost og dadler

Friske dadler og gul ost er en rigtig dejlig kombination, der skal prøves.
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Salat med æbler, ost og dadler

Friske dadler og gul ost er en rigtig dejlig kombination, der skal prøves.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Fjern stenene fra dadlerne og skær dadlerne i strimler. Skær osten i tern. Halver æblerne og fjern kernehusene. Skær æblerne i skiver. Skræl rødløget og skær det i skiver. Riv salaten i mindre stykker og bland den med løget i en skål. Hak 2/3 af valnøddekernerne. Bland de hakkede nødder, sennep og fløde. Rør dressingen i salaten. Kom dadler, ost, æbler og de hele valnøddekerner i salaten.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,9 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 45 %
Print

Vin match

Chenin blanc Loire, Frankrig

De søde dadler kræver sødme i vinen. Derfor vil den halvtørre vouvray på chenin blanc-druen være oplagt til denne salat Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til græskar