Salat med kartofler, skinke og æbler

Æbler, kartofler, skinke, syltede agurker, sennep....gode, rustikke råvarer som tilsammen giver en friske og mættende salat.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Salat med kartofler, skinke og æbler

Æbler, kartofler, skinke, syltede agurker, sennep....gode, rustikke råvarer som tilsammen giver en friske og mættende salat.

Antal portioner

Sennepsdressing

  • 3 uskrællede æbler i tynde både, fx elstar
  • 2 spsk lage fra de syltede agurker
  • 500 g kolde, kogte kartofler i store tern
  • 150 g syltede agurker i små tern
  • 300 g kolde, dampede haricots verts
  • 4 finthakkede skalotteløg
  • 200 g kogt, røget skinke i tern

Tilbehør

  • 240 g groft rugbrød - evt. ristet

Fremgangsmåde:

Sennepsdressing

Vend forsigtigt fraiche, sennep, salt og peber sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Vend imens æblebådene i lage fra de syltede agurker. Læg kartofler, æbler og agurker lagvis med bønner, løg og skinke. Fordel lidt af sennepsdressingen på salaten og drys med peber. Server resten af sennepsdressingen ved siden af.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8232 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 46,5 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 26 %
Print