Salat med olivenolie og ost
30 min

Salat med olivenolie og ost

Salat med olivenolie og ost er hurtig og nem at lave, samtidig med at den smager herligt.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Salat med olivenolie og ost

Salat med olivenolie og ost er hurtig og nem at lave, samtidig med at den smager herligt.

Antal portioner
  • 1½ liter hovedsalat revet i grove strimler
  • 200 g Castello Tistrup® ML 24% (45+) i tændstiktynde stave
  • 4 dl bladselleri i tynde skiver
  • 1 dl olivenolie

Pynt

  • purløg
  • både af citroner

Tilbehør

  • flutes

Fremgangsmåde:

Anret salat, ost og bladselleri på et stort fad. Hæld olien i en lille skål og server den til.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 9290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,8 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 60 %
Print

Vin match

Palomino, moscatel, pedro ximenez Jerez, Spanien

Til denne osteanretning vil en tør sherry fx fino eller manzanilla fungere godt, bl.a. på grund af bladselleri i retten Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost