Salsa på vintergrønt

Sprøde marinerede grøntsager vendt sammen med hvid ost, kapers og oliven.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Salsa på vintergrønt

Sprøde marinerede grøntsager vendt sammen med hvid ost, kapers og oliven.

Antal portioner
  • 100 g rødbeder
  • 100 g gulerødder
  • 100 g persillerødder
  • 100 g sukkerærter
  • 3 spsk mørk balsamicoeddike

Tilbehør

  • 240 g lyst brød
  • 50 g spegeskinke i tynde skiver

Fremgangsmåde:

Skræl grøntsagerne og skær dem i tynde strimler. Hæld balsamico på og lad det hele marinere i køleskabet i 1 time. Vend af og til i blandingen.

Vend ost, oliven og de øvrige ingredienser sammen - bortset fra basilikum. Hæld blandingen over de marinerede grøntsager, og vend den hakkede basilikum i.

Tip

Brug salsaen som forret og som tilbehør til fx parmaskinke eller andet røget kød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,7 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 47 %
Print

Vin match

Sauvignon Blanc Friuli, Italien

Her vil en tør, og fyldig hvidvn på sauvignon blanc-druen fungere godt, gerne en europæisk version Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til græskar