Sandwich med æg- og kikærtesalat
45 min

Sandwich med æg- og kikærtesalat

En spændende og mættende sur-sød æggesalat.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sandwich med æg- og kikærtesalat

En spændende og mættende sur-sød æggesalat.

Antal portioner
  • 4 hårdkogte æg
  • ½ dåse kikærter uden lage
  • 1 dl Arla A38® naturel 1,5%
  • ½ tsk ostindisk karry
  • 1 spsk mangochutney
  • ½ tsk groft salt
  • 2 syltede agurker i tern
  • 1 dl fintklippet purløg
  • 4 grove sandwichboller
  • 50 g rensede blandede babysalatblade
  • 200 g cherrytomater

Fremgangsmåde:

Pil æggene og tag 2 af blommerne fra - skær resten af æggene i små tern. Hæld kikærterne i en sigte og brus dem over med koldt vand. Lad kikærterne dryppe af og kom dem i en skål sammen med det syrnede produkt, karry, mangochutney, de 2 æggeblommer og salt. Blend salatsaucen til den er glat. Vend æg, syltede agurker og purløg (gem 2 spsk til pynt) i og stil æggesalaten tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Rist sandwichbollerne og flæk dem. Læg dem sammen om salatblade og æggesalat. Skær nogle af tomaterne i skiver og kom dem i sandwichen. Pynt med purløg og server resten af tomaterne ved siden af.

Tip

Æggesalaten er også god til madpakken. Undlad da salatbladene og server i stedet små tomater og gulerødder i stave ved siden af.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,6 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 22 %
Print