Sandwich med bønnepuré og roastbeef

Kidneybønner smager godt og har en fin fast konsistens, så en dåse på basislageret er altid godt at have.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sandwich med bønnepuré og roastbeef

Kidneybønner smager godt og har en fin fast konsistens, så en dåse på basislageret er altid godt at have.

Antal portioner

Bønnepuré

  • 6 ciabattaboller
  • 1 liter fintstrimlet icebergsalat
  • 5 syltede agurker i tynde skiver
  • 150 g roastbeef i tynde skiver
  • 2 røde peberfrugter i tynde strimler
  • 1 salatløg i tynde, halve ringe

Pynt

  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Bønnepuré

Skyl bønnerne og lad dem dryppe af i en sigte. Kom bønner, cillipeber, hvidløg og halvdelen af osten i en skål. Blend det, fx med en stavblender, til puréen er glat.

Flæk bollerne og rist dem evt. Skær resten af osten i tynde skiver. Læg bollerne sammen om bønnepuré, salat, agurker, roastebeef, peberfrugter, løg og ost. Kan man ikke få plads til det hele mellem bollerne kan det anrettes på tallerkener sammen med de fyldt boller.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 26 %
Print