Sandwich med chilispread og lynsyltede grøntsager
30 min

Sandwich med chilispread og lynsyltede grøntsager

En superlækker sandwich med lidt af det hele.....syrligt fra de lynsyltede grøntsager, lidt stærkt fra chilispreaden, lunt fra skinkeschnitzlerne og cremet fra avocadoen.
Bedømmelse (10 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sandwich med chilispread og lynsyltede grøntsager

En superlækker sandwich med lidt af det hele.....syrligt fra de lynsyltede grøntsager, lidt stærkt fra chilispreaden, lunt fra skinkeschnitzlerne og cremet fra avocadoen.

Antal portioner

Lynsyltede grøntsager

  • 125 g radiser i tynde skiver
  • 7 forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
  • 1 agurk i halve skiver (ca. 250 g)
  • 3 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 spsk sukker
  • ¾ tsk groft salt

Chilispread

  • 3 skinkeschnitzler (ca. 400 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør
  • 4 grove sandwichboller (ca. 380 g)
  • 50 g skyllede blade af hjertesalat
  • 1 avocado i lange tynde skiver (ca. 125 g)

Fremgangsmåde:

Lynsyltede grøntsager

Kom radiser, forårsløg og agurk i en skål og vend grøntsagerne med citronsaft, sukker og salt. Lad grøntsagerne trække på køkkenbordet i ca. 15 min. Smag til og lad de lynsyltede grøntsager dryppe af i en sigte.

Chilispread

Rør osten blød med mælken og vend chili og citronskal i. Smag til.

Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle og drys dem med salt og peber. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun skinkeschnitzlerne ca. ½ min. på hver side og steg dem derefter ved jævn varme i 3-4 min. - vend af og til. Skær schnitzlerne i meget tynde skiver.

Flæk bollerne og lun dem på en brødrister. Smør bollerne med chilispread og læg dem sammen om salatblade, skinkekød, avocado og lynsyltede grøntsager.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,4 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 28 %
Print