Sandwich med hytteost og saltede grøntsager
30 min

Sandwich med hytteost og saltede grøntsager

De saltede grøntsager bliver knasende sprøde og giver sandwichen en dejlig friskhed.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sandwich med hytteost og saltede grøntsager

De saltede grøntsager bliver knasende sprøde og giver sandwichen en dejlig friskhed.

Antal portioner
  • 1 agurk (ca. 350 g)
  • 2 pillede rødløg (ca. 150 g)
  • 150 g rensede radiser
  • 1 spsk groft salt
  • 1 dl fintklippet purløg
  • 2 avocadoer i skiver (ca. 275 g)
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike

Fremgangsmåde:

Flæk agurken og fjern kernerne. Skær agurk, løg og radiser i helt tynde skiver, fx i en foodprocessor eller på et mandolinjern. Bland grøntsagerne godt med salt. Lad dem trække i ca. 10 min. Skyl grøntsagerne, tør dem godt og bland med purløg.

Vend avocadoskiverne med eddike.

Rist brødskiverne. Fordel hytteost, avocado, bresaola og halvdelen af de saltede grøntsager på de 4 af brødskiverne. Skær de sidste 4 brødskiver midt over og fordel dem på toppen af de 4 sandwiches. Server sammen med resten af de saltede grøntsager.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,3 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 29 %
Print