Sandwich med kylling og karry

Uhmm! En dejlig sandwich med kylling, karrydressing og ananas. Det er altså bare en god kombination.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sandwich med kylling og karry

Uhmm! En dejlig sandwich med kylling, karrydressing og ananas. Det er altså bare en god kombination.

Antal portioner
  • ¼ frisk ananas
  • 10 g smør
  • 1 kyllingefilet
  • ¼ tsk groft salt
  • 2 store, grove sandwichboller
  • 200 fintsnittet hvidkål
  • 1 dl blandede babysalatblade

Fremgangsmåde:

Skræl den kvarte ananas ved at lade kniven følge frugtens form - skær så dybt at de brune "prikker" forsvinder. Fjern midterstokken og skær derefter ananaskødet i tynde skiver. Tag 3-4 skiver fra og mas (mellem fingrene) ca. 1 spsk saft fra.

Rør hytteost med ananassaften, karry, sukker og salt. Smag dressingen til.

Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kyllingefileten ca. 1 min. på hver side. Steg kødet ved jævn varme i ca. 10 min. - vend af og til. Drys med salt og skær kyllingefileten i skiver.

Rist bollerne og lad dem køle af. Flæk bollerne, smør med karrydressing og læg dem sammen om hvidkål, ananas, kyllingekød og salatblade.

Klem sandwichene lidt sammen og pak dem i madpapir og derefter i madkasser. Læg en serviet ved hver.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,1 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 17 %
Print