Savojkålssalat med skinkemignon og hotte ostetoasts

En varm æbletoast med chiliost bliver serveret til den rustikke kålsalat med saftig skinkemignon.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Savojkålssalat med skinkemignon og hotte ostetoasts

En varm æbletoast med chiliost bliver serveret til den rustikke kålsalat med saftig skinkemignon.

Antal portioner

Skinkemignon

  • 25 g smør
  • 1 skinkemignon (ca. 400 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl vand
  • 300 g fintsnittet savojkål
  • 2 rødkindede æbler i tynde både (ca. 250 g)
  • 2 bananskalotteløg i halve tynde skiver (ca. 100 g)
  • 3 spsk hvidvinseddike
  • 1 tsk groft salt

Ostetoasts

  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Skinkemignon

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun skinkemignonen i ca. 2 min. - brun på alle sider. Drys med salt og peber og tilsæt vand. Steg kødet ved svag varme og under låg i ca. 25 min. Tag skinkemignonen op og lad den hvile tildækket i ca. 10 min.

Vend kål, æbler og løg med eddike og salt. Lad blandingen trække i ca. 15 min.

Ostetoasts

Fordel ost, æble og salt på 4 af rugbrødsskiverne. Læg de sidste 4 skiver oven på og rist æbletoastsene i en toastmaskine i 3-4 min. Del hver ostetoast i 2 trekanter.

Læg savojkålsblandingen på et fad. Skær skinkemignonen i tynde skiver og drys med salt og peber. Fordel kødet på salaten og server med de lune hotte ostetoasts.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 51,8 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 24 %
Print