Seafood chowder

Chowder kan laves i mange forskellige versioner. Her er det en cremet suppe med fyld af torsk og laks.
Bedømmelse (12 vurderinger)

Min bedømmelse:

Seafood chowder

Chowder kan laves i mange forskellige versioner. Her er det en cremet suppe med fyld af torsk og laks.

Antal portioner
  • 600 g rejer med skal
  • 600 g blandet fisk uden skind, fx torsk og laks
  • 2 gulerødder i skiver
  • 2 stilke bladselleri i skiver
  • 1 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • top af bladselleri

Fremgangsmåde:

Pil rejerne og stil dem tildækket i køleskabet indtil de skal bruges.

Lad fedtstoffet blive varmt i en sauterpande. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. Rør melet i sammen med lidt af vandet. Tilsæt kartofler, resten af vandet og bouillonpulver. Bring det i kog og lad det koge i ca. 15 min. Tilsæt fløden.

Skær fisken i mindre stykker og kom dem i retten sammen med gulerødderne. Kog i yderligere ca. 3 min. Vend rejerne i sammen med bladselleri, citronskal, citronsaft, salt og peber og server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 18 %
  • Fedt: 58 %
Print