Selleristave med blåskimmelost og lufttørret skinke

Lækker og dekorativ snack. Server den som en aperitif før maden.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Selleristave med blåskimmelost og lufttørret skinke

Lækker og dekorativ snack. Server den som en aperitif før maden.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Del selleristilkene. Mos skimmelosten med en gaffel og bland med letmælk. Smag til med salt og peber. Fordel osteblandingen på selleristavene og vikl skinken rundt om dem. Server som aperitif før maden.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,1 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 59 %
Print

Vin match

Riesling Mosel, Tyskland

Halvtør hvidvin på riesling-druen vil favne både blåskimmelost og salt skinke. En riesling spätlese fra Mosel er bedste bud Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges