Semidried tomater til ost

De langtidsbagte tomater kan laves i god tid og opbevares i olie; på den måde kan du lynhurtigt fremtrylle lækkert tilbehør til en ostetallerken.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Semidried tomater til ost

De langtidsbagte tomater kan laves i god tid og opbevares i olie; på den måde kan du lynhurtigt fremtrylle lækkert tilbehør til en ostetallerken.

Antal portioner
  • 1½ spsk jomfruolivenolie
  • 2 tsk finthakkede friske rosmarinblade
  • ½ tsk sukker
  • ¼ tsk fint salt
  • friskkværnet peber
  • 250 g cherrytomater i halve

Tilbehør

  • sorte og grønne oliven
  • tynde skiver salamier
  • italiensk brød

Fremgangsmåde:

Bland olivenolie, rosmarin, sukker, salt og peber. Vend tomaterne i og læg dem på en plade med bagepapir. Bag tomaterne midt i ovnen.

Anret osten på tallerkener sammen med oliven og salami.

Bagetid

Ca. 3 timer ved 100° - tradtionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,4 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 16 %
  • Fedt: 66 %
Print