Sennepsmørbrad

Små lækre møre bøffer pakket ind i en let sennepssauce. Lidt frækt med pasta til.
Bedømmelse (9 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sennepsmørbrad

Små lækre møre bøffer pakket ind i en let sennepssauce. Lidt frækt med pasta til.

Antal portioner

Tilbehør

  • 500 g frisk pasta
  • 300 g broccoli
  • 300 g gulerødder

Fremgangsmåde:

Puds mørbraderne for sener og hinder. Skær dem i små skiver (ca. 1 cm tykke) og tryk dem lidt flade. Steg skiverne i gyldent smør i en pande ca. 1 min. på hver side (2 min. i alt). Tag dem af panden, drys med salt og peber og hold dem varme. Kog panden af med vand. Rør fraiche og mel sammen til en jævning og tilsæt den under omrøring. Kom chalotteløg og sennep i saucen og kog den godt igennem i ca. 2 min. Smag til med salt.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,7 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 20 %
Print