Skimmelost med marcipanchips og cashewnødder i sirup

Sprøde chips af marcipan - hurtigt, nemt og lækkert!
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Skimmelost med marcipanchips og cashewnødder i sirup

Sprøde chips af marcipan - hurtigt, nemt og lækkert!

Antal portioner

Marcipanchips

  • 75 g ren, rå marcipan
  • 75 g usaltede cashewnødder
  • 5 spsk kirsebær- eller rørsukkersirup

Fremgangsmåde:

Marcipanchips

Skær marcipanen i 12 meget tynde skiver (ca. 3 mm). Fordel marcipanskiverne på en plade med bagepapir og bag dem øverst i ovnen - hold øje under bagningen og fjerne evt. chipsene efterhånden som de er gyldne.

Vend nødder og sirup sammen.

Skær osten i skiver og fordel dem på tallekener sammen marcipanchips og cashewnødder i sirup.

Tip

Blåbær- eller ahornsirup kan også bruges til cashewnødderne.

Bagetid

Ca. 5 min. ved 175°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,5 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 59 %
Print