Skinkeinderlår med ostesauce

Pastaret med ostesauce, stegt kød og bagte cherrytomater.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Skinkeinderlår med ostesauce

Pastaret med ostesauce, stegt kød og bagte cherrytomater.

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 1 skinkeinderlår (ca. 500 g)
  • ½ tsk groft salt
  • ¼ tsk citronpeber

Tilbehør

Fremgangsmåde:

Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kødet på alle sider (ca. 3 min. i alt). Læg det i en lille bradepande (ca. 4 x 18 x 25 cm) og drys med salt og citronpeber. Steg kødet midt i ovnen i ca. 10 min. Tag bradepanden ud af ovnen.

Hæld pastasauce, kapers og citronpeber omkring kødet og rør lidt rundt. Læg cherrytomaterne i et lille ovnfast fad og drys med salt. Sæt begge fade i ovnen og steg til kødet er færdigt. Tag kødet ud og mål med et stegetermometer kødets centrumstemperatur. Den skal være ca. 65°.

Skær kødet i skiver og læg dem lagvis med friskkogt spaghetti og slikærter i et stort serveringsfad. Fordel de stegte cherrytomater med væde over retten. Rør saucen sammen og hæld den i en varm skål. Server straks sammen med den revne ost.

Tip

Slikærter kan erstattes af haricots verts eller sukkerærter.

Stegetid

Ca. 40 min. ved 175° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 13270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,2 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 26 %
Print