Skinkepita med ærter

Skovturspitaer med friske ærteskud.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Skinkepita med ærter

Skovturspitaer med friske ærteskud.

Antal portioner
  • 150 g frosne, optøede ærter
  • 1 æble i små tern, fx granny smith
  • ¼ finthakket zittauerløg
  • 4 skiver grofthakket røget skinke
  • 200 g Buko® Køkkenhavens Løg
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 fuldkornspitabrød
  • 50 g ærteskud

Fremgangsmåde:

Mos ærterne groft og bland dem sammen med æble, løg skinke, ost, salt og peber. Rist pitabrødene og åben dem. Fordel fyldet i pitabrødene og afslut med de friske ærteskud.

Tip

Pak skinkepitaerne i film og læg dem i køleskabet indtil de skal spises eller tages med i madkurven.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 5710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,4 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 30 %
Print