Små bresaolapakker med ost og oliven
15 min

Små bresaolapakker med ost og oliven

Lækker italiensk forret - toppet med solkyssede tomater og friske basilikumblade.
Bedømmelse (18 vurderinger)

Min bedømmelse:

Små bresaolapakker med ost og oliven

Lækker italiensk forret - toppet med solkyssede tomater og friske basilikumblade.

Antal portioner
  • 1 skive pumpernikkel
  • 80 g Castello® Golden
  • 8 skiver bresaola - lufttørret okseinderlår
  • 25 g finthakkede sorte oliven uden sten
  • 25 g finthakkede ristede pinjekerner
  • 50 g semidried tomatoes
  • 8 friske basilikumblade

Fremgangsmåde:

Skær brødet i 8 firkanter og rist dem sprøde på en brødrister. Skær osten i 8 firkanter og læg hvert stykke ost på en skive bresaola. Fordel oliven og pinjekerner herpå og luk bresaolaen sammen om fyldet til små "pakker" - fold enderne ind under "pakkerne" og læg dem med lukningen nedad på brødet.

Ved serveringen

Anret de små bresaolapakker på et fad skiftevis med tomat og basillikum.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,2 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 18 %
  • Fedt: 60 %
Print

Vin match

Sauvignon Blanc Casablanca Valley, Chile

Her vil en oversøisk hvidvin på sauvignon blanc-druen være bedst. Ønsker du rødvin, så vælg en salento fra Syditalien Kilde: Martin Nordkvist

Lidt også om vin til tomat