Små horn med kommen

Opskriften på små horn med kommen giver lækre, fedfattige brød. Glæd dig til at prøve dem.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Små horn med kommen

Opskriften på små horn med kommen giver lækre, fedfattige brød. Glæd dig til at prøve dem.

16 horn pr. portion

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 3 dl mælk
  • 25 g gær
  • 1 tsk groft salt
  • 1 tsk sukker
  • 1 spsk kommen
  • 500 g hvedemel

Pensling

  • 1 sammenpisket æg

Fremgangsmåde:

Varm fedtstoffet i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. ½ time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 4 portioner. Rul hver portion ud til en rund dejplade (ca. 20 cm i diameter) og del den i 8 trekanter. Rul dem sammen fra den brede ende og sæt hornene på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve ca. 15 min. Pensl med æg og bag hornene midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 9000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,2 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 76 %
  • Fedt: 12 %
Print