Små rispakker med bresaola og grønt

Hyggelig og nem lille ret til når vennerne dukker op. Alt kan gøres klar - vupti.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Små rispakker med bresaola og grønt

Hyggelig og nem lille ret til når vennerne dukker op. Alt kan gøres klar - vupti.

Antal portioner
  • 200 g avocado i strimler
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk havsalt, fx Læsø sydesalt
  • 12 risplader (galetter)
  • 125 g strimlet bresaola - lufttørret okseinderlår
  • 75 g bladselleri i tynde strimler
  • 50 g strimlet hjertesalat

Fremgangsmåde:

Vend avocado, citronsaft og salt sammen. Dyp rispladerne en af gangen i meget varmt vand i ca. 15 sek. eller til pladen er helt blød. Tag den op, lad vandet dryppe let af og placer den udbredt på et spækbrædt. Læg kød, avocado, bladselleri og hjertesalat lidt ude i kanten og rul den sammen helt tæt og luk enderne ind.

Rør skyr, tomatrelish og salt sammen. Smag til og server tomatskyren til rispakkerne.

Tip

Du kan komme alverdens fyld i fx laks, tun, gulerod, majs, squash - kun fantasien sætter grænser. Det er meget hyggeligt at tage alle ingredienser med ind til bordet og lade gæsterne lave sine egne pakker. Du kan også lave dem i forvejen og stille dem tildækket på køl UDEN at de rører hinanden. Tag dem ud 1 time inden gæsterne kommer.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 33 %
Print