Smørrebrød med kvark

Nem og hurtig opskrift på lækre fedtfattige smørrebrød med kvark. Rugbrødsskiverne med den cremede kvarkblandning smager fantastisk med grøntsagspynt
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Smørrebrød med kvark

Nem og hurtig opskrift på lækre fedtfattige smørrebrød med kvark. Rugbrødsskiverne med den cremede kvarkblandning smager fantastisk med grøntsagspynt

Antal portioner
  • 20 g smør
  • 4 skiver groft rugbrød

Pynt

  • 2 skiver tomater
  • ½ tsk klippet frisk purløg
  • 2 skiver peberfrugter
  • 2 radiser i skiver
  • 2 skiver agurk
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Rør kvark sammen med fløde, til den får en blød konsistens. Smag til med salt, og læg den i et tykt lag på de 4 smurte skiver rugbrød. Pynt med hhv. tomat og purløg, peberfrugt, radise og agurk og friskkværnet peber.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,3 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 25 %
Print