Smørrebrød med skinke og let italiensk salat

Erstat mayonnaisen med skyr og let dine pålægssalater uden at miste fylde og den gode smag.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Smørrebrød med skinke og let italiensk salat

Erstat mayonnaisen med skyr og let dine pålægssalater uden at miste fylde og den gode smag.

Smørrebrød 2 stk.

Antal portioner

Let italiensk salat

  • 50 g radiser i små tern
  • 50 g optøede eller friskbælgede ærter (ca. 1 dl)
  • 2 forårsløg i tynde ringe
  • 2 syltede drueagurker i små tern
  • ½ tsk groft salt
  • 1 dl Karolines Køkken® Skyr 0,2%
  • ½ spsk ravigottesauce
  • 4 blade hjertesalat
  • 4 skiver røget skinke
  • 2 skiver groft rugbrød

Pynt

  • dild
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Let italiensk salat

Bland radiser, ærter, forårsløg, drueagurker og salt godt sammen - tag lidt fra til pynt. Rør skyr og ravigottesauce sammen og vend grøntsagerne i. Smag den italienske salat til.

Anret salatblade og skinke på rugbrødet og top op med den italienske salat. Pynt med grønt, dild og friskkværnet peber.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 1920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,4 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 18 %
Print