Smørstegte grøntsager
30 min

Smørstegte grøntsager

Sprøde smørstegte grøntsager der kan gå som tilbehør til det meste. Prøv denne opskrift som en nem løsning til at få lidt ekstra grønt på tallerkenen.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Smørstegte grøntsager

Sprøde smørstegte grøntsager der kan gå som tilbehør til det meste. Prøv denne opskrift som en nem løsning til at få lidt ekstra grønt på tallerkenen.

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 250 g fintsnittet hvidkål
  • 250 g blomkål i små buketter
  • 250 g broccoli i små buketter
  • 1 tsk groft salt

Fremgangsmåde:

Lad smørret gyldne i en dyb pande eller stegegryde, og svits hvidkålen ca. 1 min. ved kraftig varme og under stadig omrøring. Tilsæt blomkålsbuketterne og svits dem med i ca. 1 min. Tilsæt broccoli og svits grøntsagerne i yderligere ca. 1 min. (3 min. i alt). Tilsæt salt, smag grøntsagsblandingen til og server den straks. Grøntsagerne skal være sprøde.

Tip

Server de smørstegte grøntsager som en selvstændig middagsret sammen med løse ris, eller som tilbehør til kød- og fiskeretter.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 1790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,8 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 48 %
Print