Sødstærk marineret fisk til nudler og savojkål

Nemt, hurtigt og hot....en sød og stærk marinade hvor halvdelen bruges til at marinere fisk i - den anden halvdel bruges til dressing.
Bedømmelse (11 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sødstærk marineret fisk til nudler og savojkål

Nemt, hurtigt og hot....en sød og stærk marinade hvor halvdelen bruges til at marinere fisk i - den anden halvdel bruges til dressing.

Antal portioner
  • 2½ dl Karolines Køkken® Skyr 0,2%
  • 2 spsk brun farin
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 1 spsk fintrevet frisk ingefær
  • ½ spsk friskpresset limesaft
  • ¾ tsk groft salt
  • 500 g kullerfileter i store tern (ca. 4 x 4 cm)
  • 2 spsk rapsolie
  • 2 spsk vand
  • 250 g tørrede fuldkornsnudler
  • 3 liter vand
  • 1½ tsk groft salt
  • 600 g fintstrimlet savojkål
  • 75 g grofthakkede saltede cashewnødder
  • ½ limefrugt i små stykker

Fremgangsmåde:

Vend det syrnede produkt, farin, chili, ingefær, limesaft og salt sammen til en marinade. Tag ca. halvdelen af marinaden fra og vend fiskestykkerne heri. Lad 1 spsk af fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg halvdelen af fiskestykkerne ca. 2 min. på hver side (ca. 4 min. i alt). Tag fiskestykkerne op og hold dem varme. Steg resten af fisken i den sidste spiseske fedtstof.

Rør imens vand i resten af marinaden (til en sødstærk dressing) og stil den tildækket i køleskabet.

Kom nudlerne i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Efter ca. 3 min. under omrøring, er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. Tilsæt savojkål og lad nudler og kål dryppe af i et dørslag.

Rør den sødstærke dressing op og smag til. Kom nudler og savojkål i et varmt fad. Drys de stegte fiskestykker, cashewnødder og limefrugt henover og server retten med den sødstærke dressing.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,5 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 23 %
Print