Spaghetti og kødsauce
Bedømmelse (6)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 30 min

Spaghetti og kødsauce

En klassisk portion spaghetti med kødsauce går man aldrig galt i byen med.

Antal portioner

Kødsauce

  • 25 g smør
  • 2 hakkede zittauerløg
  • 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 4 spsk tomatpuré
  • 3 dl vand
  • 12 tsk paprika
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 tsk lys saucejævner
  • 400 g spaghetti

Tilbehør

  • 75 g Karolines Køkken® revet Pasta- & gratineringsost 30%

Kødsauce

Lad smørret smelte i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene i ca. 2 min. Tilsæt kødet og svits i yderligere ca. 2 min., til det smuldrer og skifter farve. Kom tomatpuré, vand og krydderier i og lad kødsaucen koge i ca. 15 min. Tag panden af varmen, drys saucejævner i under omrøring og kog kødsaucen ved jævn varme i ca. 1 min. Smag til.

Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen. Server den nykogte spaghetti sammen med kødsauce og revet ost.

Tip

Prøv at rive et par gulerødder og lad dem koge med i kødsaucen.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 11310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 27 %
  • Alkohol: 0 %