Sæt kyllingen i en kold ovn. Indstil på 225° - varmluft og steg i ca. 40 min.
10934 kJ / 2613 kcal
517 kJ / 123 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 26 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 38,1 % | 11,6 g |
Fedt: | 35,9 % | 5 g |
Når der er friske grønne asparges der frister, skulle du måske prøve denne pastaret?
Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.
1
Kylling (ca. 1200 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
300 g
Tørret spaghetti
|
|
---|---|
2½ liter
Vand
|
|
2½ tsk
Groft salt
|
|
6
Gulerødder i skrå skiver (ca. 300 g)
|
|
250 g
Grønne asparges i korte stykker
|
|
150 g
Radiser i tynde skiver
|
|
200 g
Salatost i tern
|
|
1 dl
Finthakkede krydderurter, fx frisk dild, løvstikke eller koriander
|