10832 kJ / 2589 kcal
475 kJ / 114 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 18,4 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 60,7 % | 17 g |
Fedt: | 20,9 % | 2,7 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
1 spsk
Kinesisk sojasauce
|
|
---|---|
1
Æggeblomme
|
|
1 spsk
Majsstivelse, fx maizena
|
400 g
Grisefilet
|
---|
320 g
Løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
|
|
---|---|
6 dl
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
2 spsk
Majsstivelse, fx maizena
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
1 dåse
Ananasringe i egen lage (ca. 340 g)
|
|
---|---|
2
Små grofthakkede fed hvidløg
|
|
2
Grofthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
25 g
Smør
|
|
1
Gul peberfrugt (ca. 125 g)
|
2 tsk
Majsstivelse fx maizena
|
|
---|---|
4 spsk
Vand
|
|
4 spsk
Ananaslage
|
|
2 spsk
Hvidvinseddike
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
2 spsk
Tomatketchup
|
|
2 tsk
Kinesisk sojasauce
|
|
1 tsk
Engelsk sauce
|
|
½ tsk
Groft salt
|