Syltede abrikoser

Syltede abrikoser

60+ min
Lækkert til lyse oste eller skimmelost - server ristet brød eller kiks til. Det er dejligt!
https://www.arla.dk/opskrifter/syltede-abrikoser/

Sådan gør du

  • Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Bring hvidvin, vaniljestang og -korn i kog. Tilsæt abrikoser og kog dem i ca. 3 min. Skær imens appelsinen i tynde skiver. Tag abrikoserne af varmen og tilsæt appelsinskiverne. Kom de syltede abrikoser og appelsinskiver i et glas og opbevar dem tildækket i køleskabet.
Tip
  • Abrikoserne er gode til ost, fx mild gul ost, brie, og skimmeloste. Server ristet brød eller kiks til.
Energiindhold for hele retten:

3211 kJ / 767 kcal

Næringsindhold pr. 100g

387 kJ / 92 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 4,2 % 1 g
Kulhydrat: 76 % 17,3 g
Fedt: 2,1 % 0,2 g
Alkohol: 17,7 % 2 g
Mere inspiration

Det er både afslappende og dejligt at sylte - prøv disse rødbeder..

Syltede rødbeder
60+ min
Syltede rødbeder
(39)
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser

1 Vaniljestang
2 dl Sød hvidvin
300 g Tørrede abrikoser
1 Økologisk appelsin