Grillede mørbradbøffer med parmaskinke og edamamebønnesalat

Opskrifter

Tema

Solskinstemaer

Sommeren er over os, og vi har derfor samlet en række temaer med opskrifter, der passer til sommerlivet – og ikke mindst til sommervejret. Gå på jagt i vores temaer her på siden og find inspiration til alt fra hovedretter, grill-retter, grill tilbehør, picnic-mad samt desserter og is. Velbekomme!

Tema

Sommer

Når sommeren står for døren, finder danskerne grillen frem, tager på picnic og nyder de friske danske grønsager, bær og frugter i madlavningen.

Find inspiration her
Tema

Sundt og nemt

Hurtig aftensmad til hverdag, sådan er det for mange - derfor har vi gjort det nemt og sundt at lave hurtig aftensmad. 

Sundt og nemt
Tema

Mad på grillen

Gå på opdagelse i vores opskrifter til grillen, og husk vi har udviklet 3 kolde grillsaucer som passer perfekt til enhver grillopskrift.

Find inspiration til grillen her
Tema

Tapas

Kært barn har mange navne: Tapas, antipasto, hors d'oevre eller meze, men uanset navn og nationalitet, er det helt i orden at kopiere ideen.

Tapas
Tema

Hjemmelavet is

Uhm! For de fleste danskere er det at nyde en lækker is på en varm solskinsdag indbegrebet af sommer.

Hjemmelavet is
Tema

Sommerbrunch

Nyd en dejlig brunch med alle sommerens lækre råvarer; spiselige blomster, bær, grøntsager - ja, sågar ukrudtet kan spises, hvis det plukkes i tide!

Sommerbrunch
Find inspriration

Den danske sommer i køkkenet

På sommerens varmeste dage rykker vi udendørs og griller. Kartoffelsalat og coleslaw  er det perfekte grilltilbehør. Sommeren er også perfekt til at lave mad over bål – og snobrød er elsket af børn i alle aldre.

Eller har du prøvet at grille en pizza? En pizza som du selv komponerer med en simpel pizzadej og lækre råvarer. Find masser af inspiration i vores tema om pizza.

Som dessert kan du altid være sikker på, at en jordbærtærte, jordbærkage, pandekager, chokoladekage  eller en squashkage er et sikkert hit i familien eller blandt gæsterne.

Til de kolde og våde dage, så er der intet der luner lige så godt som en lækker omgang chili con carne.

Velbekomme