Vildt

Mange danskere forbinder vildt med tilbehør som flødesauce og waldorfsalat, men mulighederne med vildtkød er mange flere.

Vildt er mørkt og kraftigt i smagen og går godt i spænd med det syrlige tilbehør, som fx brombær og æbler. Vildtkødet findes i mange udskæringer, fx dyreryg og dyrekølle, og i sæsonen er det også tilgængeligt i de fleste supermarkeder.

Vildthakkebøffer, eller små stykker vildt i en vildtgryde, er også retter, der egner sig som hverdagsmad - også prismæssigt! Vi har her i temaet samlet en række vildt-opskrifter fra både de firbende dyr, som fx dådyr og kronhjort, og de tobenede fugle som duer, fasaner og høns.

Vildtopskrifter associeres ofte med "mandemad", der serveres til herremiddage, men herunder finder du vildt-opskrifter, hvor de flestes smagsløg kan være med. Så saml dem du holder af til en omgang vildt og nyd, at efteråret viser sin styrke. Velbekomme!

Opskrifter

Alle temaer

Søg opskrift