Halloween

Halloween er en sammentrækning af ordene i "All Hallows Eve" og betyder allehelgensaften. Halloween fejres officielt den 31.oktober, men mange steder fejres Halloween den første weekend i november.

Når du kaster dig ud i sjove Halloween opskrifter, kan du som regel benytte dig af sæsonens råvarer, såsom græskar. Prøv en af de mange spændende retter og server bemærkelsesværdig – og måske – uhyggelig mad til Halloween.

Vi har her samlet en række opskrifter på Halloween mad, der hitter hos store og små monstre, hekse og andre uhyrer. Prøv fx en bagt græskar opskrift eller en uhyggelig Halloween kage-opskrift.

Halloween-traditionen startede oprindeligt i de katolske lande i Europa og er siden "udvandret" til USA. I Irland er Halloween en stor dag for børnene. Halloween forbindes med græskarmænd, lys og løjer og ikke mindst uhyggelig mad. Traditionen er gennem de seneste år begyndt at slå rødder i Danmark. Halloween fejres med bål, lygter, og lys, hvor børn og voksne klæder sig ud som hekse, skeletter, spøgelser og uhyrer.

Få inspiration til dekorativ og lækker Halloween mad i vores mange opskrifter herunder. God fornøjelse!

Aktuelle opskrifter