Kager med marcipan

Marcipan er super lækkert med en nøddeagtig smag og bruges i både konfekt, kager eller desserter. Kager med marcipan kan udgøre en lækker nytårskage, men serveres også året rundt i forskellige variationer.

Marcipan kan mange ting - det kan bages sprødt, give en kage en svampet konsistens, pynte den fine bryllupskage eller blot dyppes i chokolade og nydes til en god kop mocca. Prøv en marcipankage med lækker hvid chokolade og friske frugter, som kan serveres ved mange festlige lejligheder og som nytårskage. Lad marcipanen indgå i alt fra kringler, til tærter og muffins, og lad den søde masse giver desserterne en særlig lækker smagsoplevelse.     

Vi har nedenfor samlet lækre opskrifter på desserter og kager med marcipan. Find fx inspiration til en festlig nytårskage eller prøv en marcipankage med frugt, creme eller andet delikat fyld. Velbekomme!

Aktuelle opskrifter