Sommerklassikeren over alle

Koldskål

Koldskål og kammerjunker er en god gammel dansk sommer-klassiker. Koldskål kan spises som morgenmad, brunch, mellemret, aftensmad og dessert.

Udover den velkendte klassiske koldskål, finder du her en række spændende og lækre opskrifter på koldskål, der smager af bær, ingefær eller noget helt tredje. 

Der findes mange måder at lave koldskål på. Kærnemælkskoldskål er en klassiker og spises ofte med kammerjunkere. Koldskål med tykmælk og æg giver en god og cremet konsistens og koldskål med friske jordbær er helt perfekt til en varm sommerdag.

Vil du prøve en anden slags topping, kan du nemt lave et rugflagedrys med et pift af lakrids. 

Gå på opdagelse i en opskrift på koldskål, du endnu ikke har prøvet, næste gang der skal serveres en frisk dessert eller eftermiddagssnack.

Kig med herunder og få ny inspiration til en af de mest sæsonprægede danske retter, der findes. 

Opskrifter

Alle Arla® Koldskål produkter