Kransekage

Kransekager er bare lækkert! Her har vi samlet opskrifter på kransekagestykker og andre lækre kransekagekonfekter.

Kransekage er en klassiker til jul og nytår. Men hjemmelavet kransekage bruges også til de store fester eller blot de dage, hvor det skal være lidt ekstra festligt. Prøv fx en spændende kransekagekonfekt-variant, såsom kransekagekonfekt med ingefær eller pistacie.

Klassiske kransekagestykker er altid et festligt indslag og kan fint fryses - men uden glasur, da den vil smuldre og falde af. Tø kransekagestykkerne op og sørg for, at kransekagen er tør på overfladen, før du pynter med glasur. Glasuren skal være tyk og lidt sej, så undgår du, at den løber ud. Du kan justere konsistensen ved at tilsætte lidt ekstra florsukker. Du kan bruge en lille tyk plastikpose, når du skal pynte. Klip et meget lille hul i det ene hjørne af posen, så kan du trække fine, tynde striber over dine kransekager.

Nedenfor kan du finde netop dén opskrift på kransekagekonfekt, som får dit mundvand til at løbe. Bliver du fristet af mere end én, må du give dig i kast med flere af de spændende variationer af kransekagekonfekterne. Velbekomme!

Aktuelle opskrifter