Mørbrad

Mørbrad er et lækkert og mørt stykke kød - det skal selvfølgelig serveres med lækkert tilbehør. Her finder du masser af inspiration til, hvordan du kan tilberede nytårsretter med mørbrad.

Når du skal servere nytårsmiddagen, vil et stykke lækker mørbrad eller saftige mørbradbøffer være med til at fuldende det festlige måltid. Servér nytårsretter med en oksemørbrad der er en smule rosa, så den bibeholder en mør konsistens. Prøv fx kronhjortemørbrad med smagfulde kartoffelpakker eller fyldt svinemørbrad i kombination med Pommes Anna og rødbede. Der findes mange måder at tilberede din mørbrad på, alt efter om du ønsker den rosa eller well done.

Servér mørbrad i fad med lækker tomatsauce og friske champignons eller kast dig ud i lækre  mørbradbøffer gratineret med ost og serveret med knasende sprøde hvide og grønne asparges. Disse nytårsretter med mørbrad illustrerer, hvor alsidigt dette lækre stykke kød er, og hvor uendelige tilberedningsmulighederne næsten er.

Find inspiration til din nytårsmenu med oksemørbrad eller andre typer mørbrad nedenfor. Velbekomme!

Aktuelle opskrifter