Nytårsmenu til dig der vil lidt mere...

Denne nytårsmenu har vi udviklet til dig, som vil gøre lidt ekstra ud af maden til dine gæster.

Nytårsmenuen består af rimmet torsk med syltet hokkaido, hvor det salte  fisken møder det syrlige i de syltede hokkaidokugler. I hovedretten får du den møre svinekæbe med kraft og fylde som får syre og sprødhed fra jordskokker og pæren. Desserten slutter middagen af med den runde og friske smag i en lækker panna cotta lavet med skyr.

Vi tilbyder dig her vores forslag til en lækker nytårsmenu, der sætter punktum for det forgangne år. Du kan også vælge at bruge opskrifterne som inspiration til din nytårsmenu, hvor du selv plukker ud og sammensætter på kryds og tværs. Du kan også servere hele menuen, som vil tage dig og dine gæster med på en rejse gennem hele smagsspektret fra det salte over i det syrlige og søde. 

Godt nytår – og velbekomme!

Aktuelle opskrifter