Koldskål

Den lækre, gamle klassiker, der for de fleste danskere hører med til en god sommer, er mere end "bare" koldskål.

Udover den velkendte klassiske koldskål, finder du her en række spændende og lækre opskrifter på koldskål, der smager af bær, ingefær eller noget helt tredje.

Koldskål kan spises som morgenmad, mellemret, aftensmad og dessert, men alt efter tilbehør kan koldskål også blive en lækker ret til søndags brunchen eller sågar som luksusdessert.

Der findes mange måder at lave koldskål på. Kærnemælkskoldskål er en klassiker og spises ofte med kammerjunkere. Vil du prøve en anden slags topping, kan du nemt lave et rugflagedrys med et pift af lakrids. Koldskål med tykmælk og æg giver en god og cremet konsistens, hvor koldskål med friske jordbær er helt perfekt til en varm sommerdag. Gå på opdagelse i en opskrift på koldskål, du endnu ikke har prøvet, næste gang der skal serveres en frisk dessert eller eftermiddagssnack.

Kig med herunder og få ny inspiration til en af de mest sæsonprægede danske retter, der findes. 

Opskrifter

Alle temaer

Søg opskrift