Tiramisu

Tiramisu - den klassiske italienske dessert hvis navn betyder "tag mig op", er her tilberedt af cremefraiche 38 % i stedet for mascarpone ost.
Antal portioner
Bedømmelse (24 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tiramisu

Tiramisu - den klassiske italienske dessert hvis navn betyder "tag mig op", er her tilberedt af cremefraiche 38 % i stedet for mascarpone ost.

Antal portioner

Pynt

  • Sigtet kakaopulver

Fremgangsmåde:

Pisk æggehviderne stive. Pisk æggeblommer og sukker sammen til en luftig blanding. Pisk cremefraichen et kort øjeblik og vend den i æggeblandingen. Vend forsigtigt hviderne i. Opløs pulverkaffen i kogende vand og tilsæt rom. Del hver kage i 3 stykker. Dyp kagestykkerne i kaffen et kort øjeblik og læg 3 stykker kage i bunden af hvert glas (8 glas a ca. 2 dl). Læg herover 3 spsk creme. Dyp de sidste kagestykker og fordel dem i glassene. Fordel resten af cremen i glassene. Stil desserten tildækket i køleskabet i mindst 6 timer.

Ved serveringen

Pynt med sigtet kakaopulver.

Tips

Tiramisu kan tilberedes dagen før. Hvid rom kan erstattes af stærk kaffe.

Tips

Du kan tilberede tiramisu dagen før.

Kilde:
Næringsindhold
  • Energiindhold for hele retten: 8840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,7 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 52 %
  • Alkohol: 6 %
Print

Produkter i opskriften