Varm kartoffelsalat
Bedømmelse (2)

Min bedømmelse:

Varm kartoffelsalat

Varm kartoffelsalat - server den til lune frikadeller.

Antal portioner
  • 1 kg aspargeskartofler
  • 50 g smør
  • 12 dl vand
  • 1 dl lagereddike
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 zittauerløg i tynde skiver
  • 4 dl kogende Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% - bør omrystes

Hertil

  • 500 g kød, fx frikadeller eller medisterpølse

Vask, kog, pil og afkøl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Bring smør, vand, eddike, sukker, salt og peber i kog. Kog løgringene i lagen i ca. 10 min., eller til de er klare. Varm kartoffelskiverne igennem i gryden og tilsæt den kogende fløde. Smag til og server kartoffelsalaten sammen med frikadeller eller medisterpølse.

Tilberedningstid: 60+ min

  • Energiindhold for hele retten: 11470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,4 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 45 %
  • Alkohol: 0 %
Kilde: