Varm kartoffelsalat
60+ min

Varm kartoffelsalat

Varm kartoffelsalat - server den til lune frikadeller.
Bedømmelse (52 vurderinger)

Min bedømmelse:

Varm kartoffelsalat

Varm kartoffelsalat - server den til lune frikadeller.

Antal portioner

Hertil

  • 500 g kød, fx frikadeller eller medisterpølse

Fremgangsmåde:

Vask, kog, pil og afkøl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Bring smør, vand, eddike, sukker, salt og peber i kog. Kog løgringene i lagen i ca. 10 min., eller til de er klare. Varm kartoffelskiverne igennem i gryden og tilsæt den kogende fløde. Smag til og server kartoffelsalaten sammen med frikadeller eller medisterpølse.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,4 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 45 %
Print