Waldorfsalat
Bedømmelse (16)

Min bedømmelse:

Waldorfsalat

Denne klassiske waldorfsalat er med det hele. Waldorfsalaten passer godt til fx vildtretter, kødretter eller farseret fjerkræ.

Antal portioner
  • 3 12 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% eller 38%
  • 1 spsk sukker
  • 14 tsk groft salt
  • 2 æbler, fx granny smith
  • 4 stilke bladselleri i tynde skiver
  • 300 g halve grønne vindruer uden kerner
  • 50 g grofthakkede valnøddekerner

Pynt

  • blade af bladselleri
  • valnøddekerner
  • vindruer

Vend cremefraichen sammen med sukker og salt. Skær æblerne i tern og vend dem i dressingen efterhånden, så de ikke bliver brune.Tilsæt forsigtigt bladselleri, vindruer og valnødder. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag waldorfsalaten og kom den i en skål.

Tips

Dressingen kan tilberedes af lige dele cremefraiche 18% og 38%.

Tilberedningstid: 1 timer

  • Energiindhold for hele retten: 6130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,5 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 62 %
  • Alkohol: 0 %
Kilde: