Pressemeddelelse

Arla beslutter ikke at byde på egyptisk mejeri

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Efter en grundig undersøgelse af Arab Dairy Product Company har Arla besluttet ikke at komme med et bindende bud. Der arbejdes nu på alternative muligheder for at komme ind på det egyptiske marked.

Siden Arla afgav et ikke-bindende bud på alle aktierne i det børsnoterede egyptiske mejeriselskab, har Arla sammen med et team af rådgivere gennemført en grundig due diligence i  Arab Dairy Product Company. 

”Vores konklusion baseret på undersøgelsen er, at vi ikke vil komme med et bindende bud på Arab Dairy. Egypten er dog stadig et interessant marked for os, og vi arbejder på alternative muligheder for at komme ind på markedet snart,” siger Finn S. Hansen, koncernchef for Consumer International.

_______________________________________________________________________________

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 13.500 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Holland og Luxemburg. Arla Foods er en af de stærkeste aktører i den internationale mejeriverden, med et bredt sortiment af mejeriprodukter af højeste kvalitet. Velkendte mærker som Lurpak® og Castello® hører til Arla familien. Arla Foods er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager