Pressemeddelelse

​Arlas øverste kommunikationsdirektør stopper

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Efter mere end 25 år som ansvarlig for koncernens kommunikation stopper Astrid Gade Nielsen i Arla. Hendes afløser bliver Nick Hindle, som kommer fra en tilsvarende stilling i McDonald’s britiske organisation.

Astrid Gade Nielsen har på det seneste været med til at udvikle en ny strategisk retning for Arlas kommunikation og organisation, og konklusionen på den proces har været, at hun sammen med Arlas øverste ledelse er blevet enige om, at rollen som øverste kommunikationsansvarlig i Arla får en mere international profil i de kommende år.

Afløseren for Astrid Gade Nielsen er udpeget. Det bliver Nick Hindle, som kommer fra en stilling som Senior Vice President med ansvar for kommunikation i den britiske del af McDonald’s Restaurants koncernen og en række kommunikationsjob på europæisk niveau. Han forventes at begynde sit job i Arla i september måned. Rollen vil fortsat referere til Arlas koncerndirektør for HR og Corporate Affairs.

I sin tid i Arla har Astrid Gade Nielsen styret udviklingen af en professionel og dedikeret kommunikationsstab i takt med Arlas enorme vækstrejse fra et skandinavisk mejeriselskab til en international fødevarekoncern med 19.000 medarbejdere, 13.000 andelshavere i syv lande og mediehenvendelser fra hele verden.

”Jeg ønsker at takke Astrid for hendes professionelle og dedikerede arbejde for Arla og for den store forskel, hun har gjort for Arla i løbet af sine 25 år i selskabet. Hun har hjulpet ledelsen igennem adskillige store kriser og udfordringer, hvor hun har været sin vægt værd i guld for Arla og alle vores andelshavere. Vi er kede af at vores veje nu må skilles, men vi ønsker Astrid det bedste i hendes videre karriere,” siger Ola Arvidsson, koncerndirektør for HR og Corporate Affairs i Arla.

_______________________________________________________________________________

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 12.700 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Holland og Luxemburg. Arla Foods er en af de stærkeste aktører i den internationale mejeriverden, med et bredt sortiment af mejeriprodukter af højeste kvalitet. Velkendte mærker som Lurpak® og Castello® hører til Arla familien. Arla Foods er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager

Download Billeder & Videoer