Pressemeddelelse

Cheasy lancerer ny proteinrig ost med skyr

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Ost er en populær spise på morgenbordet blandt danske kvinder. Men alligevel afskrækker fedtindholdet flere fra at spise mere ost, end de gør i forvejen. Det viser en ny undersøgelse fra Cheasy, som netop nu kommer på markedet med en ny mild ost med skyr. Osten er nøglehulsmærket og indeholder kun 8 procent fedt.

Mere end ni ud af ti danske kvinder spiser ost. Og for hver fjerde er der ost på bordet hver dag. Det viser en ny undersøgelse, som Cheasy har fået foretaget gennem Epinions Danmarkspanel. Og nu er det godt nyt til ostespisere. Cheasy lancerer nemlig en ost tilsat skyr. Cheasy 8 procent mild skæreost med skyr er rig på protein og indeholder ikke mindre end 32 gram protein per 100 gram:

”Cheasy 8 procent mild skæreost med skyr har et højere proteinindhold og en lidt friskere smag, end man måske er vant til fra de gængse oste. Det skyldes, at osten er tilsat skyr, som er en af de mest populære mejeriprodukter i nyere tid. Og fedtindholdet er samtidig holdt så lavt som muligt,” siger Anette Boye, brand manager for Cheasy.

Skæreosten er nøglehulsmærket og passer til både rugbrød, knækbrød og grovboller – enten alene eller sammen med lidt frugt eller grønt.

Fedtudfordringen holder kvinderne fra osten
Noget tyder på, at oste med en lav fedtprocent er efterspurgte hos de danske kvinder. Den største årsag til, at danske kvinder ikke spiser mere ost, er nemlig, at der er for meget fedt i osten, ifølge undersøgelsen fra Cheasy. Især kvinder i Hovedstaden og i Midtjylland er meget opmærksomme på fedtindholdet.

”I dag har vi allerede to oste fra Cheasy, nemlig en 13 procent mild og en 13 procent mellemlagret. Vi har dog længe haft et ønske om at lancere en ost med endnu lavere fedtindhold og samtidig med et højt proteinindhold. Med tilsætning af skyr har vi nu fundet en velsmagende løsning til dem, som gerne vil nyde en bid brød med ost, men ikke gider at bekymre sig om, hvorvidt det nu går udover formen eller kalorieregnskabet,” lyder det fra Anette Boye.

Ost er især populært på morgenbordet. Syv ud af ti kvinder, der spiser ost, spiser det til morgenmaden. Herefter kommer frokosten ind i billedet, og hver tredje kvinde, der spiser ost, spiser det til frokost.

Cheasy 8 procent mild skæreost med skyr kan fås i detailhandlen over hele landet. Vejledende udsalgspris er 29,95 DKK for en osteklokke med en ost på 300 gram.

Fakta om Cheasy 8 procent mild skæreost med skyr:

  • Indeholder skyr og 8 procent fedt, 205 kalorier og 32 gram protein per 100 gram.
  • Kan anvendes til både rugbrød, knækbrød og grovboller og til morgenmad, mellemmand eller frokost.

_______________________________________________________________________________

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 12.700 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Holland og Luxemburg. Arla Foods er en af de stærkeste aktører i den internationale mejeriverden, med et bredt sortiment af mejeriprodukter af højeste kvalitet. Velkendte mærker som Lurpak® og Castello® hører til Arla familien. Arla Foods er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager

Download Billeder & Videoer