Pressemeddelelse

Få personlige madplaner med Karolines Madklub

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Karolines Køkken har hjulpet danskerne til gode smagsoplevelser siden 60’erne. Og nu bliver det endnu nemmere at få inspiration til madlavningen. Karolines Køkken er nemlig klar med en ny, digital kundeklub med navnet Karolines Madklub. Her får du blandt andet adgang til personlige madplaner og kogebøger fra Karolines Køkken. Og det er helt gratis.

For de fleste er hverdagen fyldt med praktiske gøremål som at købe ind, vaske tøj og hente børnene i institutionen. Og så er der lige madlavningen. Med et nyt initiativ fra Karolines Køkken bliver det nu lettere at få velsmagende mad på bordet – og mere tid til hygge. Karolines Køkken er nemlig klar med en digital kundeklub: Karolines Madklub.

I Karolines Madklub får du hver uge en personlig madplan på baggrund af dine præferencer og behov. Det betyder, at madplanen blandt andet kan justeres efter antal personer i husstanden, og om du fx er til fisk, rødt kød eller er vegetar. Og hvis menuforslaget ikke falder i god jord, kan du altid udskifte det med en ny opskrift eller en af de favoritter, du har valgt blandt 4.000 opskrifter fra Karolines Køkken. Og foretrækker du madplanen i en fysisk udgave, kan den printes og hænges op på dit køleskab.

”Karolines Madklub er et helt nyt digitalt univers med inspiration og smagsoplevelser i centrum. Et af hovedelementerne er de personlige madplaner, som skal hjælpe danskerne med at spise mere varieret i hverdagen – uanset om du bor alene eller har fire børn. Madplanen kan også bruges som ugekalender for hele familien ved fx at tilføje, hvornår dine børn går til fodbold, eller hvis du har et aftenmøde. Karolines Madklub tilbyder dermed den mest personlige madplan på markedet,” fortæller Kristian Spaabæk, Brand Manager hos Karolines Køkken.

Karolines Madklub er din garanti for varieret kost

Med Karolines Madklub får du velsmagende hverdagsmad, som ikke kræver timelange forberedelser i køkkenet. Alle hverdagsopskrifterne er udviklet på baggrund af Fødevarestyrelsens kostråd, som er din garanti for, at de foreslåede madplaner altid følger en varieret kost. Og i weekenden, hvor der måske er mere tid og overskud til at stå i køkkenet, har Karolines Køkken sammensat en treretters menu. Men personlige madplaner og adgang til samlingen af kogebøger fra Karolines Køkken er kun første skridt på vejen:

”Karolines Madklub er baseret på indsigter om danskernes behov og udfordringer med madlavning i hverdagen. Derfor er inspiration og gode madoplevelser de første fordele, vi lancerer i kundeklubben, så danskerne kan få større glæde af alle de opskrifter, Karolines Køkken har udviklet gennem tiden. Men vi vil løbende lancere flere funktioner, som kan give danskerne en hjælpende hånd i hverdagen,” siger Kristian Spaabæk og fortsætter:

”Karolines Køkken er hele Danmarks køkken. Nogen husker måske løsbladene med opskrifter, som man kunne samle på i 70’erne eller kogebøgerne, Karolines Køkken husomdelte i 80’erne og 90’erne. I Karolines Madklub kan du derfor både finde klassiske opskrifter som rejecocktail og lasagne samt moderne opskrifter med skyr og lakrids.”

Fakta om Karolines Madklub:

Læs mere om Karolines Madklub her.

  • Karolines Madklub er en digital kundeklub med masser af gratis fordele. 
  • I første omgang lanceres følgende hovedfunktioner i Karolines Madklub: Personlige madplaner, udvælgelse af favoritter blandt mere end 4.000 opskrifter og adgang til kogebøger fra Karolines Køkken. Karolines Køkken vil løbende lancere flere funktioner og fordele i Karolines Madklub.
  • Karolines Madklub indeholder bred inspiration med alt fra hverdagsretter til desserter og mellemmåltider.
  • Alle madplaner er baseret på Fødevarestyrelsens kostråd og årstidens råvarer.

_______________________________________________________________________________

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 12.700 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Holland og Luxemburg. Arla Foods er en af de stærkeste aktører i den internationale mejeriverden, med et bredt sortiment af mejeriprodukter af højeste kvalitet. Velkendte mærker som Lurpak® og Castello® hører til Arla familien. Arla Foods er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Jesper Skovlund
Primær kontaktperson

Jesper SkovlundPressechef

Download Billeder & Videoer