Arla nu
Opskrifter
Opskrifter, viden og inspiration
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Artikler
Indkøbsliste
Lav din egen madplan
Produkter
Vores brands
Alle brands
Arla®
Arla® 24
Arla A38®
Arla® ØKO
Arla® Protein
Arla Cultura®
Arla® JÖRĐ
Arla Karolines Køkken®
Arla® Klovborg
Arla® LactoFREE
Arla Protino®
Arla Unika®
Baby&Me® Organic
Cheasy®
Buko®
Matilde®
Riberhus®
Kærgården®
Yoggi®
Castello®
Lurpak®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Omtanke
Om Arla
Arla
Opskrifter
Arlas Leksikon
Grødris
Korte, buttede, polerede ris, der bruges til risengrød og risalamande, fordi de koger ud, dvs ikke kan bevares løse. Da risene er polerede, er en vis mængde af fibre, mineraler og vitaminer fjernet.
Grødris
Erstatning
Kilder
Erstatning
Grødris kan, i en snæver vending, erstatte risottoris.
Kilder
Karolines Køkken
Grødris
Erstatning
Kilder
Relaterede opskrifter
45 min
Risengrød med kanelsukker og smørklat
(1223)
60+ min
Risalamande med kirsebærsauce
(637)
60+ min
Risengrød i ovn
(107)
30 min
Risotto med karry
(64)
Ris- og grøntsagstærte med salatost
(65)
60+ min
Cheesecake a la risalamande
(113)
45 min
Grov risengrød med æblemos
(20)
60+ min
Risalamande med passionsfrugt og krokant
(33)
60+ min
Laktosefri risalamande
(2)
45 min
Laktosefri risengrød med mandler og æble
(1)
60+ min
Jule-panna cotta med lyn romtopf
(36)
60+ min
Rismousse med kold appelsinsauce
(13)
60+ min
Risalamande med hindbærsauce og tranebær
(36)
60+ min
Risalamande med mandelkrokant og marinerede appelsiner
(17)
Omtanke
Andelsselskabet
Køb merchandise