Frisk på dagen - nysgerrig på i morgen

Frisk fra gårde med fokus på klima

Arla 24 er Danmarks mest solgte mælk. En mælk der når ud til så mange mennesker forpligter og kræver noget helt særligt – også i morgen og i fremtiden. Derfor går Arla 24 landmænd forrest i vores tillægsmodel for bæredygtighed.

Fremover skal alle Arla 24 landmænd leve op til en række bæredygtighedskrav. Nogle af vores initiativer gør en forskel i dag. Andre vil gøre det muligt at mindske vores aftryk på sigt. Og nye kommer hele tiden til.

Frisk fra gårde med grøn strøm

Fremover er det et krav at alle Arla 24 landmænd producerer grøn strøm eller køber certifikater svarende til 100% af energiforbruget på gården.

Frisk fra gårde med fokus på effektiv foderstyring

Alle vores landmænd anvender foderstyring for at sikre, at køerne får den rette næring, og at foderet bruges effektivt.

24 timer fra gård til butik

Arla 24 leveres i hele landet inden for 24 timer fra gård til butik. Arla 24 er din garanti for frisk mælk.

Omtanke for dyr og klima

Bag det grønne 24 timers mærke banker et hjerte for frisk mælk, dyrevelfærd og klimahensyn. Mælken leveres indenfor 24 timer fra gård til butik, og vores køer græsser udenfor om sommeren og går frit i staldene om vinteren.

Mærkning gør det lettere at vælge mælk med høj dyrevelfærd

Danmarks mest solgte mælk Arla24 har Fødevarestyrelsens grønne dyrevelfærdsmærke. Denne mærkning tydeliggør, at mælken er produceret med ekstra fokus på dyrevelfærd, og det gør det lettere for forbrugerne at vælge mejeriprodukter, hvor der er garanteret høj dyrevelfærd.

Vores Arla 24 køer har adgang til:

En lang sommer på græs
En lang sommer på græs
God plads både inde og ude
God plads både inde og ude
Skøn massage fra roterende børster
Skøn massage fra roterende børster
Frihed til at bevæge sig indendørs
Frihed til at bevæge sig indendørs

Mælkekartonen

En mælkekarton består typisk af pap beklædt indvendigt med et tyndt lag plast. Vi anvender en karton i ubleget pap og har dermed et lag mindre på kartonen end traditionelle kartoner. Derudover har vores kartoner et låg, gevind og en plastmembran, som er lavet af 100% biobaseret materiale. Derved undgår vi oliebaseret, CO2-tungt plast.

Opskrift

Hurtig chiagrød med mælk og topping

30 min
(17)

Hurtig chiagrød med mælk og topping af bær, dragefrugt og kokosflager – perfekt til din morgenmad. Chiagrøden får en skøn farve fra brombær – pynt den med topping af sæsonens frugter og bær.

Se opskrift
Hurtig chiagrød med mælk og topping