Oplev et mejeribesøg med din klasse

Besøg Arlas mejeri i Brabrand

Bliv klogere på mælkens vej fra ko til karton gennem praktiske øvelser og fortælling. Oplev hvordan mælken bliver til forarbejdet til syrnede produkter.

Book jeres mejeribesøg

Et besøg på Brabrand mejeri giver dig og dine elever mulighed for at opleve, hvordan mejeriprodukter produceres på en moderne fødevarevirksomhed. Besøgets praktiske øvelser bidrager til en grundlæggende forståelse af mælkens vej fra ko til karton.

Besøget indeholder typisk en kort præsentation af Arla Foods og Brabrand Mejeri, rundvisning på mejeriet med forskellige opgaver undervejs på rundvisningen, frikvarter eller quiz i vores "ko-kasse" samt en praktisk øvelse med produktion af et mejeriprodukt. Et besøg ligger som udgangspunkt fra kl. 9-13 og varer ca. 4 timer, hvor der er tid til at spise medbragte madpakker. 
                     
Besøget henvender sig til børn i 3.-6. klasse og kan med fordel integreres i undervisningen i madkundskab samt natur/tekonologi.

OBS! På nuværende tidspunkt er det kun muligt at booke et mejeribesøg frem til december 2018. Er alle datoerne røde betyder det, at der ikke er nogle ledige tider til et mejeribesøg.

 

Book besøg

Brabrand mejeri

Gjellerupvej 105
8220 Brabrand

Tlf. 89381190

Hvornår vil i gerne besøge Brabrand mejeri?
  • Ledig
  • Forespurgt
  • Optaget
Book besøg

Skole

Skolens navn

Navn
Vejnavn
Postnummer
By

Kontaktinformationer

Kontaktperson

Navn
Email
Tlf nummer

Besøgende

Vi anbefaler en gruppestørrelse på 15-30 personer

Antal elever
Antal voksne
Klassetrin

Særlige bemærkninger

Skriv gerne hvordan besøget passer ind I undervisningen.

Bemærk: Dette er kun en forespørgsel. Vi vil selvfølgelig prøve at efterkomme alle ønsker.