Brug Låget

BRUG LÅGET – HJÆLP MILJØET OG VIND MED BILKA OG ARLA®

2018 var en success!

Arla og Bilkas samarbejde om at indsamle plastiklåg fra Arlas mælkekartoner til genanvendelse var i 2018 igen en succes. Siden 2015 har danskerne indsamlet 2,4 mio. plastiklåg fra mælkekartoner! Resultatet tegner et billede af, at forbrugerne stadig har en interesse for miljøet og genanvendelse. 

 

Vi samler ind igen i 2019

Igen i år kan du, din klasse eller hele skolen hjælpe miljøet og samtidig deltage i konkurrencen om 38 gavekort á 1.000 kroner til et Bilka-hypermarked. Jo flere låg du afleverer, des større chance for at vinde - og des mindre plast i naturen. Konkurrencen kører fra 1. februar til 31. marts.

 

For at deltage skal du samle så mange plastiklåg som muligt fra mælk og yoghurt og aflevere dem i Bilka. Lågene genanvendes blandt andet til Arlas grønne mælkekasser i samarbejde med virksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S.

 

 

Gennem indsamlingen støtter Bilka og Arla® Danmarks Naturfredningsforening og deres arbejde for at beskytte vores miljø. Du kan læse mere på dn.dk/affald og på Bilka.dk/bilkacare.

Sådan gør du!

  1. Fyld posen med Arla® plasticlåg fra mælk og yoghurt.
  2. Vis den fyldte pose i Bilkas kundeservice, og få udleveret en konkurrencekupon.
  3. Tøm posen med låg i den store mælkekarton ved Bilkas kundeservice og aflevér konkurrencekuponen i postkassen ved siden af.
  4. Vupti! Du er med i konkurrencen og har samtidig gjort miljøet en tjeneste.